CPQ i Dynamics 365 Sales

Har du variantrika produkter och använder Microsoft Dynamics 365 Sales som CRM-verktyg? Att lägga till Combinum CPQ är det perfekta valet.

Combinum ger CPQ-funktionalitet (Configure, Price, Quote) som påtagligt förbättrar offertprocessen i Dynamics 365 Sales.

När man konfigurerar produkter vägleder Combinum användaren, garanterar att valda optioner passar ihop, frågar relevanta frågor och säkerställer att obligatoriska val har gjorts.

Med variantrika produkter följer ett behov av optionsbaserad prissättning. Combinum låter dig koppla priser till optioner och använda formler. Till och med rabatt kan sättas per option.

En annan utmaning med komplexa produkter är att sätta samman offertbrev. Detta görs automatiskt av Combinum och igen drivet av regler och formler. Sparar tid och garanterar korrekthet.

Det bästa av allt, systemet är nära integrerat och tillgängligt från användargränssnittet i Dynamics 365 Sales.

Naturligt samarbete

Sättet som Combinum interagerar med CRM-funktionaliteten i Microsoft Dynamics 365 Sales skapar ett naturligt samarbete.

Dynamics 365 Sales tillhandahåller verktyg för att bygga relationer, göra analyser, hantera kunder och affärer från ett brett perspektiv. Combinum tillhandahåller CPQ-funktionalitet för att skapa offerter av variantrika produkter på ett smart sätt.

Integrationen synkroniserar i båda riktningarna och ger användaren flexibilitet i sättet att arbete. Enkla produkter som skapats i Dynamics kan användas i offerter tillsammans med produkter konfigurerade i Combinum.

Framtida ändringar och revideringar är också oberoende av valt arbetsflöde. Detta leder till en enkel och personanpassad upplevelse.

Agila variantrika produkter

Flexibiliteten hos variantrika produkter är en nyckel till konkurrenskraft genom att tillåta anpassning av offerter till kunders behov.

Men flexibiliteten är även en källa till komplexitet som skapar utmaningar i offertarbetet, orderläggning och produktion. Lösningen är att bygga in ingenjörers kunskap som produktlogik i Combinum.

Genom att minimera komplexitet och automatisera uppgifter blir offertprocessen intuitiv och effektiv.

Som en fullt utvecklad konfigurator kan Combinum göra mycket mer. Utmaningarna med variantrika produkter slutar inte med offerten.

Combinum kan automatisera all möjlig data som behövs nedströms i orderprocessen såsom stycklistor, operationssekvenser, ritningar, monteringsinstruktioner, data till processmaskiner, allehanda rapporter osv.

Kakor

En kaka är en liten textfil som en webbplats lagrar på din dator eller mobila enhet när du besöker webbplatsen. Vi använder kakor för att:

  1. Lagra besökares preferenser
  2. Gör våra webbplatser funktionella
  3. Samla in analysdata om användarbeteenden

Genom att besöka denna sida godkänner du vår användning av kakor.